При опит да бъде отворена страницата, на екрана се изписваше Server Error.

"Анонимните" съобщиха по-рано, че от 20 до 22 ч. в четвъртък ще атакуват сайта на ДПС с инструментите - hoic (Не Loic), vpn или други инструменти за анонимност.Hoic: http://www.mediafire.com/?jkc7924jsa0161z.

"Анонимните" обясняват причините за хакерската атака като "протест срещу кофти пенсиите на старите хора, протест срещу далаверите на Доган, протест  заради високи пионки от ДПС, които си живеят като царе (охолен живот за наша сметка), срещу нарушаването на гражданските права, както и срещу мизерните условия на живот".
"Анонимните" протестират срещу всички корумпирани хора във властта, срещу приемането на Закона на детето, срещу безобразията в България и не на последното място срещу качването на цените на електроенергията и храната.
"Искаме да вдигнете мин. заплати не с 8%, а с най-малко 50% (както и другите заплати)", заявяват "Анонимните".

В съобщението си в социалната мрежа "Анонимните" са публикували линк, който отброява минутите и секундите до неслучайната дата 21.12.2012 11:11. Запомнете тази дата! Хора събудете се! Това е само началото!, се казва още в съобщението.

В сряда сайта на Народното събрание бе атакуван от световната хакерска общност "Анонимните" около 20.00 часа. Хакерите призоваха за съдействие своите съмишленици в социалната мрежа Фейсбук. Малко преди 22.00 часа същия ден сайтът на Парламента започна да работи отново.